duotone-circle-white

vmbo-school Amsterdam-Zuidoost

Samen voor jouw toekomst.

Naar de brugklas!

Dit is het Bindelmeer College

Kleine klassen, veel persoonlijke aandacht en een warme en veilige sfeer: dat is het Bindelmeer! Op onze school kent iedereen elkaar. We helpen je het beste uit jouw schooltijd te halen en bereiden je voor op jouw toekomst. 

Lees verder

Vmbo en vakmanschapsroute

Diploma halen

Je toekomst begint hier! Op het Bindelmeer College kun je een vmbo-diploma halen in de basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte en theoretische leerweg. En via onze vakmanschapsroute haal je binnen twee jaar een mbo-2 diploma. 

Lees verder

Talentklassen

Ontdek waar je
goed in bent

 

Kun jij niet blijven stilzitten als je muziek hoort of een voetbal ziet? Is koken jouw passie? Of ben jij een enthousiaste gamer of computer whizz-kid? Ook als jouw hart bij drama en kunst ligt, ben je op onze school aan het juiste adres. Hier ontdek je jouw talent en kun je uit vijf talentroutes kiezen. 

Lees verder

Naschoolse activiteiten en huiswerkbegeleiding

Activiteiten

na school

 

Als de laatste bel gaat, blijft onze school gewoon open. Want ook na schooltijd kun je van alles op het Bindelmeer College doen: denk aan fitness, een workshop sieraden maken, kickboksen en nog veel meer. 

Lees verder

Voor nieuwe brugklassers

Is dit een school voor jou? 
Meld je dan nu aan via de knop aanmelden!

Aanmelden

Kom het Bindelmeer-gevoel ervaren!

Nog geen keuze gemaakt voor een middelbare school? Boek een VIP-rondleiding door onze school en ontdek wat het Bindelmeer College te bieden heeft. 

Lees meer