Beste ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit groep 8,

In verband met de coronacrisis is het landelijk besloten de aanmeldingsprocedure voor het schooljaar 2021 – 2022 volledig digitaal te laten verlopen. Dat betekent dat u niet naar het Bindelmeer College hoeft om uw kind persoonlijk aan te melden. In plaats daarvan regelt u de aanmelding digitaal. U heeft hierover meer informatie ontvangen van de groep 8-docent van uw kind. In dit instructiefilmpje en deze handleiding kunt u nog eens rustig nagaan hoe deze digitale aanmelding werkt.

U heeft daarvoor vanaf maandag 8 maart tot en met uiterlijk vrijdag 19 maart de tijd. Als het voor u niet mogelijk is uw kind digitaal aan te melden, raden wij u aan contact op te nemen met de groep 8-docent. De groep 8-docent kan u dan verder helpen.

In de week van 8 tot en met 19 maart kunt u dus helaas niet naar onze school toekomen om uw kind in te schrijven. Wij hopen u daarna snel warm te kunnen ontvangen op onze school!

Ingeschreven op het Bindelmeer College, en nu?

Met de ouders van leerlingen die zich op het Bindelmeer College hebben ingeschreven, nemen wij voor 8 april telefonisch contact op om uw gegevens te controleren en u wat aanvullende vragen te stellen. Indien nodig zullen wij u vervolgens uitnodigen voor een kennismakingsgesprek op school.

Kennismakingsdag

Nadat de aanmelding is verwerkt, wordt uw kind uitgenodigd voor een persoonlijke kennismakingsdag in juli. Op deze dag leert uw kind de mentor en klasgenoten kennen.

Meer over de kennismakingsdag

Aankomende events