Zit jij op het Bindelmeer College en houd je ervan om creatief bezig te zijn? Kom dan gratis naar het naschoolsaanbod beeldend!

Op maandagmiddag worden er creatieve workshops gegeven op het gebied van het thema stop motion, sieraden maken en nieuws maken. Elk thema wordt vier weken aangeboden om te komen tot mooie eindproducten.  

Stopmotion animatiefilm maken 

In animatiefilms kan alles. Vliegende honden, wandelende eitjes, pratende robots: wat je maar kunt verzinnen. Een stop-motion animatiefilm kun je gemakkelijk zelf maken. Volg de workshop Stop-motion en maak in vier lessen je eigen animatiefilm. Kijk voor inspiratie op:  https://youtu.be/vxmk2zt81Mk 

Start op maandag 13 maart van 15.30 tot 17.00 uur (daarna op: 20 maart, 27 maart en 3 april) 

Sieraden maken 

Altijd al willen weten hoe je mooie sieraden kunt maken? Kom dan naar Sieraden maken van kralen. Maak iets prachtigs voor jezelf of als cadeautje voor iemand anders. Alles wat je maakt, mag je uiteraard mee naar huis nemen. 

Start op maandag 17 april van 15.30 tot 17.00 uur (daarna op: 8 mei, 15 mei en 22 mei) 

Maak het nieuws! 

Wat zou jij graag in het nieuws zien? Bedenk een leuk onderwerp en leer hoe je er een filmpje van kunt maken. Met camera en microfoon ga je op pad en verzamel je nieuws bij jou in de buurt. Je leert een filmplan maken, interviewen, filmen, presenteren en monteren. Het nieuws is te volgen op jullie eigen website. 

Start op maandag 5 juni van 15.30 tot 17.00 uur (daarna: 12 juni, 19 juni en 26 juni) 

Lijkt bovenstaande jou leuk? Aanmelden kan door een mail te sturen naar juf Heike via heta@zaam.nl.

Voorwaarde bij inschrijving is wel, dat je elke les uit het blok aanwezig bent, op deze manier kan er een mooi eindproduct worden gemaakt.