Een bezoek aan de Rozemarn

Vorige week hebben meester Mitchel en meester Stefan een wel heel bijzonder bezoek gebracht aan groep 8 van de basisschool De Rozemarn in Zuidoost. Naar aanleiding van de online lesjesdag, waaraan onder andere De Rozemarn heeft meegedaan, is voor de groep 8-leerlingen een vragenlijst over het Bindelmeer College opgesteld. Daar was een prijsvraag aan verbonden: een origineel voetbalshirt van de voetbalafdeling van het Bindelmeer College, met op de achterkant de naam van de winnende leerling(en)! Uiteraard konden wij de andere leerlingen niet teleurstellen en hebben we voor hen een heerlijke taart meegebracht.

Juf Naomi, de groep 8-docent van de Rozemarn, vond het een ontzettend leuk idee dat er aan de lesjesdag een prijsvraag was gekoppeld. Eveneens gaf zij aan dat er een aantal leerlingen uit haar klas enorm geïnteresseerd is in het Bindelmeer College.

Meedoen aan de lesjesdag?

Heb je de online lesjesdag gemist en wil je – eventueel samen met de rest van je klas – ook meedoen aan een lesjesdag om alles te weten te komen over de lessen op het Bindelmeer College? Dat kan! Op dinsdag 2 maart en 9 maart organiseren wij weer een online lesjesdag! Vraag je docent uit groep 8 of hij jullie klas wil aanmelden via bindelmeer@bindelmeercollege.nl. Dan maken jullie ook kans op mooie prijzen!